Tietosuojaseloste

Verkkosivustomme osoite on:
https://www.kymentilitoimisto.fi

Rekisterinpitäjä
Kymen Tilitoimisto Oy
Karhulantie 32 B 19
48600 Kotka

Rekisteriasiat / tietosuojavastaava
Kari Haapasalo,
040 545 1595
kari.haapasalokymentilitoimisto.fi

Rekisterin käyttötarkoitus
Asiakasyhteydenotot sivustolta. Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet.

Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste
Kerättävien henkilötietojen käyttötarkoitus on asiakassuhteiden hallinta, hoitaminen ja ylläpito sekä asiakkaiden suuntaan tapahtuva viestintä. Tiedot asikasyhteydenottoa varten kerätään yhteydenottolomakeella.

Käsiteltävät henkilötiedot
Käsiteltäviä henkilötietoja ovat nimi, sähköposti, puhelin ja asiakkaan vapaamuotoinen viesti. Tiedot lähetetään lomakkeen kautta eteenpäin sähköpostilla.

Henkilötietojen vastaanottajat
Henkilötietojasi vastaanottavat ne työntekijämme, jotka käsittelevät sivustolta tulevia yhteydenottoja.

Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on mahdollisuus tarkastaa itseään koskevat tiedot ja tietoja voidaan oikaista tarvittaessa.

Evästeet
Keräämme anonyymiä tilastotietoa Google Analytics -palvelun avulla. Google Analytics kerää sivuston kävijöiden liikkeistä. Tätä työkalua hyödynnämme muun muassa sivuston liikenteen seuraamiseen.

Henkilötietojen luovutus kolmansille osapuolille.
Rekisterinpitäjä ei luovuta rekisterissä olevia henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamisen tai Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Rekisterinpitäjä ei siirrä rekisterissä olevia henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, paitsi asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamisen tai Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään niin kauan kunnes yhteydenottoon liittyvät asiat on käsitelty. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin ilman erillistä suostumusta.